| |
|
|
| Автор |
Съобщение |
TheDarkOne
Местожителство: Пловдив дъ майна таун.
|
Пуснато на:
Съб 07 Окт 2006 7:12:42 |
 |
 | |  |  |
Всичко беше изключено, само Kaspersky си го оставих, но той никога не ми е правил проблеми. | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
diabolic
Местожителство: Sofia - Vault BG
|
Пуснато на:
Съб 07 Окт 2006 7:30:37 |
 |
 | |  |  |
| Sharky написа: |
Един приател Фалоутувец се е зарибил по нея и я играе, очаквам да ми я даде скоро и да цъкаме с още 2 момчета  |
А защо още не си го довел при нас? Ако трябва, докарай го насила с Гауса подпрян в гърба...  | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
Sharky
Местожителство: Fallout Vault BG's Country Side HQ - Sliven
|
Пуснато на:
Съб 07 Окт 2006 9:26:26 |
 |
 | |  |  |
Абе като го знам какъв е... Мале Мале
Едва го докарвам П&П да играем (Кога ли сме играли на последък де...)
Уж знае за форума ама... | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
diabolic
|
Пуснато на:
Съб 07 Окт 2006 22:14:55 |
 |
 | |  |  |
| Little Fritz написа: |
| Не ми се спи та се занимавам и аз с глупости, що милиони изтрепах. |
Хубаво си го казал, Little Fritz - това са глупости Хайде малко да изтрезнеете и да се замислите Тая игра открито пропагандира геноцид и масово унищожение. Не знам как го възприемате вие, но тази вечер се видяхме с brut и коментирахме точно тази тема.
Според нас тази игра ТОТАЛНО противоречи на духа на Фолаут. Докато при него спасяваш света, тук си играеш на масово унищожение.
Не мисля, че някой от вас би се зарадвал, ако утре някой идиот натисне копчето.
Слезте на земята и се осъзнайте Спомнете си темата пусната от Дарк: Кой е по опасен - бомбата или този, който натиска копчето? | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
Sharky
Местожителство: Fallout Vault BG's Country Side HQ - Sliven
|
Пуснато на:
Съб 07 Окт 2006 22:27:11 |
 |
 | |  |  |
Въпреки това играта е интересна и все пак става въпрос за Атомно Бомби - има връзка със Фолаут...
Щеше ли да го има Фолаут без Атомните бомби...
Можем да приемем че Дефкон е предистория на Фолаут  | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
diabolic
|
Пуснато на:
Съб 07 Окт 2006 23:03:52 |
 |
 | |  |  |
Не съм съгласен по никой начин с теб.
Фолаут докосва в душата на всеки един от нас романтичния стремеж към приключения и създаване на добро.
Нека поставим въпроса по друг начин: сега ти си на 16 години. Примерно след 10 ще си семеен и ще имаш деца. И сега си представи, че един ден някой идиот, който довчера е играл и е тренирал като теб с Дефкон, реши да опита КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО НАИСТИНА НАТИСНЕ БУТОНА
Помисли си как ще ти се отрази това на теб и твоите деца. Мислиш ли, че нашите празни дрънканици тук ще ти помогнат да оцелееш пред угрозата на взривовете и последващата радиация? Аз поне много се съмнявам! | |  | |  |
|
Последната промяна е направена от diabolic на Нед 08 Окт 2006 8:49:23; мнението е било променяно общо 1 път |
|
| |
 |
Little Fritz
Местожителство: НАРОДНА РЕПУБЛИКА КАЛИФОРНИЯ
|
Пуснато на:
Нед 08 Окт 2006 0:52:54 |
 |
 | |  |  |
| diabolic написа: |
| И сега си представи, че един ден някой идиот, който довчера е играл и е тренирал като теб с Дефкон, реши да опита КАКВО ЩЕ СТАНЕ, АКО НАИСТИНА НАТИСНЕ БУТОНА |
- ха-ха-ха-ха - погледни ми в профила/професия и ще разбереш защо се смея.
Я виж ти, кво ставало тука. Играта на мен си ми харесва и с удоволствие ще я поиграя, само чакам да довършат руския превод, след това ще се вържа в мулти с този и онзи, и след около месец два ще ми омръзне и толкова, а след година няма и да я помня, но това не значи, че е лоша играта.
Естествено, че в нея няма и грам от духът на Фолаут, аз не съм и търсил такова нещо от нея.
Колкото до това, какво пропагандира, ми че то виртуалния геноцид си е много хубаво нещо, лично аз с удоволствие заличавам милиони, и въпреки това съм с ъкъла си и съм наясно с реалността. А онзи ще натисне бутона поради ред други причини свързани с реалността, а не защото между другото е играл и Defcon.
Не вярвам на приказки, че ученик нарамил две чифтета и избил сумати и народ, защото същия ден играел GTA. Избил ги е защото животът му е скапан, поне в неговите очи, избил ги е защото трима тарикати от по горните класове го тормозят от половин година вече, защото баща му е алкохолик и редовно пребива майка му, която пък по всякакъв начин се опитва да прикрива това, та сега хората разправят, че бил от добро семейство, избил ги е защото най накрая си е хванал гадже, на което обаче му е трябвало само месец за да разбере че е мърда и го е зарязала, и т.н. А е изтепал сума невинни хора защото той не е сърдит на бащата, гаджето и т.н., а на обществото в което е имал лошия късмет да се роди и което не разбира.
Самият Fallout, също може да се обвини в доста противочовешки моменти, не случайно в Германия например играта официално се разпространява с премахнати деца - с цел да се избегне избиването им от играчът. | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
brut
Местожителство: Redding
|
Пуснато на:
Нед 08 Окт 2006 4:22:08 |
 |
 | |  |  |
Наистина е жалко в точно този времеви отрязък, в който за щастие или не сме и свидетели и потърпеши /визирам чернобилската авария/ пристига точно такава игра . Въпреки че звучи архаично, нека си припомним периода на полуразпад на ужасния стронций например... без коментар!
Все по-оспорените разговори между Пакистан и Индия на границата на дипломатическия протокол / и двете държави имат ядрени глави/, стабилния като ядрено въоражение Китай, изгряващия Иран, намеците за влизане в ядрения клуб на Северна Корея, тактическите атомни подводници с ядрен арсенал на Сащ и жалките, но все още заплшителни ръждиви сенки на ядрена Русия, предизвикват интереса на компания която разработва гениална, наистина гениална "игра", в която доколкото събрах мнения из българските форуми, и научавайки, че да се похвалиш колко милиона си изтребил /с лек акцент на перверзно садистично почесване/ е цел и преиоритет, ме накара сериозно да мисля! Демото предизвика интереса ми.
Убеден "пацифист" съм, заиграх се, но от дефкон ми настръхна косата. Kолкото и старо "unreal tournament" куче да съм, това зверство направо ме покруси. Kак е възможно, как? Също така убеден анти-милитарист и скитник с опълченски помисли, предпочитам да решавам проблемите face-to-face, от първа ръка, да се крия зад тактическо въоражение за масово изтреблени е чисто и просто нечестно и подло, мама му стара! Да му се не види това е просто една игра, двуизмерна, на тактически екран, направо класика от филмите правени през 80-те и началото на 90-те, ще кажете смешно е, та това си е една военна стратегия, ама не е. Купувайки я, краквайки я, разпространявайки я, сами ставаме членове на атомния клуб, дано поговорката "дръж приятелите си близо, но враговете още по-близо" се окаже просто нотка черен хумор у фолаутовците, които разиграват края на света по техен сценарий.
Фактът, че малко хора наистина следят какво наистина се случва на "ядрения фронт" зверски ме натъжава, приятели, ядрени оръжия имат повече държави отколкото Земята може да си позволи, простете моята критика, но играта е антихуманна в самия си зародиш, в самата си идея. Това се крие зад репликата "......War, war never changes....." във фолаут, това е тъгата от загубата, огорчението от истиннската пустош и надеждата за нормален живот!
Дано играейки, виждате Defcon през черния фолаоутовски хумор, иначе няма смисъл!
Апропо, докато унищовайки щатите, къде си представяте че се намирете......в някой бункер ли? Удобно седнали на стола, гледайки края на Земята.
Може би не съм прав, върл любител съм на Природата и наистина предпочитам да отида на хижа и да се разхождам из дъбравите с компанията, отколкото да си губя времето с "Тревога- всички умират".......някога или поне докато аз реша. По- точно това е тревогата "Defcon5", ще рече война, брутална, изтребваща, високотехнологична
И един втори, последен послепис, играта Uplink на същата компания, е много по-иинтересна, трудна и предизвикателна.
Преживях пожар, две катастрофи и едно блъскане с кола като пешеходец, мисля че мога да направя разликата! Всичко горенаписано е моето лично мнение, без капка предубеденост и с желание играх Defcon, постигнах победи, просто не ми допадна този начин! Всички сравнения са силно метафорични! | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
|
|
LAT to CYR
Всички права запазени. При използване на информация от сайта е задължително позоваването на Fallout Vault BG и добавяне на линка му! Сайтът е оптимизиран за Opera и Firefox с разрешаваща способност 1024 х 768 пиксела. Това е частен сайт. Някои материали са достъпни само за регистрираните потребители.
All rights reserved. Using information from the site is mandatory reference to Fallout Vault BG and adding links it!
The site is optimized for Opera and Firefox with resolution 1024 x 768 pixels. This is a private site. Some materials are accessible only for registered users.
Copyright © Fallout Vault BG 15 May 2005
Author: Ivaylo Dimov /diabolic.bg/
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
|
|