Вие разглеждате като гост.
Влезте или се
регистрирайте, за да имате пълен достъп. Преди регистрацията, моля прочетете Правилника!
 |
|
 |
| |
|
|
| Автор |
Съобщение |
Immortal
Местожителство: И аз това се питам...
|
Пуснато на:
Съб 21 Окт 2006 1:20:48 |
 |
 | |  |  |
Една дума обобщава всичко - Relic За мен това е единственият ртс по-добър дори от SC. Въпросният DC вече има оценка по-висока от Warcraft (по оценка на феновете, все пак да не забравяме "данък геймспот"). Единственият й недостатък е, че за средно статистическо рс е тежка.
Dark Crusade - какво бих казал с 2 думи - 7 доста уникални раси
(включително една спрямо друга). Повече от добър баланс. Лесен и интуитивен интерфейс. От към динамика не виждам какво повече може да се иска - за разлика от Earth 2160 (която пък, смея да кажа е още по-тежка), WarH е главно екшън ориентирана. И мелетата не се нуждаят от коментар - с повечето неща на 'high' и няколко взвода от 2те страни бих казал върви почти перфекто. Съберат ли се лимити става такава навалица, че цепенето стига до такава степен, да не ми приеме команда от мишката! Но определено си заслужава
Dawn of War
Winter Assault
Dark Crusade
Дори да не вярвате в обективността на "гейспот" вижте оценките на феновете, те не лъжат
И малко в страни от темата - пробвах още една игра на Relic и THQ, която излезе на скоро - Company of Heroes - военна по WW2. Оценката я вижте в сами COH, но стигнах само до 3тата мисия - изискванията ми дойдоха в повече. Като ходя до НАСА, ще я поиграя там... | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
TheDarkOne
Местожителство: Пловдив дъ майна таун.
|
Пуснато на:
Съб 21 Окт 2006 20:27:40 |
 |
 | |  |  |
Охо, тема за една от любимите ми РТС. Тъкмо си мислех да я пиша аз а ти ме изпревари.
Нямам какво повече от Immortal да кажа. Освен може би за баланса - има някои дразнещи подробности, които естествено не пречат играта да е добра.
Разбира се играта е правена по лиценз от настолна стратегия със същото име.
Нещото с което играта ме спечели е уникалната атмосфера - плътна като кисело мляко, наистина потвърждаваща цитата от един от рекламните трейлъри - It is the 41st millenium and there is only WAR. Всичко това се подплътява от невероятно изпипаните и разнообразни реплики на единиците ("It is better to die for the Emperor then live for yourself", " Burn, heretic!", "I fear no evil, for I am fear incarnate") и прекрасната детайлност на играта. Под детайлност нямам предвид графиката, а просто всички онези радващи малки подробности - движенията с които единиците довършват враговете си, примерно, промяната на външния вид с ъпгрейдите и т.н.
Ставам банален, за това спирам. Който иска малко мултиплейър за удоволствие да пише.
For the Greater Good, както казват любимците ми. | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
sava
Местожителство: vault "SOFIA"
|
Пуснато на:
Пет 03 Ное 2006 12:50:04 |
 |
 | |  |  |
оооооо ето го и моето място ....
значи запознат съм с цялата вселена на WarH,някакви части от книгите.... някои раси.... и въобще историята преди всичко.....
играя я още от излизането на парвъта игра....и до излизането на този експанжън не съм спирал да я играя....
с бая хора вече имаме форум в който и аз съм член
предоставям ви линка към него
http://dow.headoff.com/phpBB2/
за сега има доста обещаващо развитие....въртиме все покрай играта,играчитге са доста опитни меко казано играеме в мрежи имаме изградени вече не една и две....дори с чуждестранни играчи....
Сега за играта....атмосферата ,няма какво да говоря за нея който я е играл просто се потапя в историята и няма излизане,историята ако някой знае нещо повече от колкото само в игрите ще види че е велико нещо.... раси за сега известни само 7 а има още!!!!!
предлагам ако наистина ви се занимава на едно високо ниво с играта да влезнете в този форум.... там има обяснено всичко ..... за вс почове на играта ъпдейти.....каок да се играе ..... и ако наиситна има големи фенове.....нямада исткате да напускате.. | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
The Mutant
Местожителство: Пазарджик
|
Пуснато на:
Нед 12 Ное 2006 23:01:28 |
 |
 | |  |  |
Dawn of War и Dawn of War Winter assault! Това е РТС която ми направи страшно добро впечатление. Получих я като подарък за рожденният си ден. След инсталацията разгледах опциите и открих отметка, на която пишеше пълно 3Д. След първото стартиране не можах де си легна без да мисля за нея (играта) и с нетърпение очаквах мига когато ще седна отново ка компютъра за да продължа командването на тези страхтно създадени характери и да влизам с тях в битки, които граничеха с реализъм. Не можех дасе удържам. Играех до ранни зори и единствено мисълта, че съм на работа сутринта ме караше да гася компютъра.
Това за мене е най-великата стратегия до момента! | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
|
|
LAT to CYR
Всички права запазени. При използване на информация от сайта е задължително позоваването на Fallout Vault BG и добавяне на линка му! Сайтът е оптимизиран за Opera и Firefox с разрешаваща способност 1024 х 768 пиксела. Това е частен сайт. Някои материали са достъпни само за регистрираните потребители.
All rights reserved. Using information from the site is mandatory reference to Fallout Vault BG and adding links it!
The site is optimized for Opera and Firefox with resolution 1024 x 768 pixels. This is a private site. Some materials are accessible only for registered users.
Copyright © Fallout Vault BG 15 May 2005
Author: Ivaylo Dimov /diabolic.bg/
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
|
|
|
 |
|
 |
|