| |
|
|
| Автор |
Съобщение |
diabolic
Наблюдател (Overseer)

Местожителство: Sofia - Vault BG
|
Пуснато на:
Сря 06 Дек 2006 13:58:57 |
 |
|
| |
 |
Immortal
Mage-painter

Местожителство: И аз това се питам...
|
Пуснато на:
Сря 06 Дек 2006 16:28:30 |
 |
 | |  |  |
Поредната случка от милата ни родина
Интересна заповедническа ваденка стряска и хвърля в дълбок размисъл всички пътуващи в една от маршрутките по линия № 24, видя репортер на Dnes.bg.
Първото, което се набива в очите на всеки, дръзнал да се качи в превозното средство, след като си удари главата в рамката на вратата, е стикерът с огромни червени букви, на който пише:
Кликнете тук за скрит текст (той може да съдържа снимка или спойлер)
Краткият разбор на текста разкрива множество възможности:
1. Пътниците, които се качват в маршрутка №24, са религиозни фанатици и използват всяка свободна секунда за горещи молби към Бога. Това, естествено, дразни шофьора и той изработва стикер, с който ги призовава да си се молят наум и да не сеят размирици в епохата на глобализъм, посткомунизъм, предевропеизъм и Ерата на водолея.
2. Пътниците не са били религиозни фанатици при качването си, но след първите 50 метра внезапно стават такива. Вероятно причината за екзотичната им еволюция е начинът, по който шофьорът кара, а именно :“Мръдни се, бе, капут, къде караш, да ти *** *******, бакшиш тъп, аре не ми се мотай, писнá ми тоа живот“.
Изявлението се осъществява, докато маршрутката препуска със 137 километра в час на Попа. В този момент пътниците, съвсем естествено, получават внезапен спазъм в главата, виждат голямо, бяло кълбо да се приближава към тях, и глас отвисоко започва да им шепне, че трябва да се молят по 7364859 пъти на ден. Състоянието е необратимо.
3. Шофьорът е искал да каже на уважаемите пътници, когато го молят да спре някъде, да не му крещят в ушите, защото и той е човек и не обича писъци и крясъци. Ако случаят е такъв обаче, то той /шофьорът/ се е изразил твърде неправилно, тъй като глаголът „моля се“ носи двусмислие, а дори и малко безсмислие. Получава се израз, подобен на този, който един военен навремето използвал, а именно: „Помещението нямаше покрив, и като вдигнах глава нагоре, видях хоризонта“. | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
diabolic
Наблюдател (Overseer)

|
Пуснато на:
Пет 22 Дек 2006 10:40:22 |
 |
|
| |
 |
Little Fritz
Brotherhood General

Местожителство: НАРОДНА РЕПУБЛИКА КАЛИФОРНИЯ
|
Пуснато на:
Вто 26 Дек 2006 11:11:54 |
 |
|
| |
 |
diabolic
Наблюдател (Overseer)

|
Пуснато на:
Вто 26 Дек 2006 11:52:04 |
 |
|
| |
 |
istrebitel
Кандидат за жител на пустинята
Местожителство: София
|
Пуснато на:
Пон 08 Яну 2007 14:18:32 |
 |
 | |  |  |
Аз съм моногамна. Серийно моногамна. Не съм само с един мъж през цялото време, но когато съм с един мъж, не си мисля за друг и не желая друг.
Нямам голяма бройка мъже. Четирима само. Не гоня бройката, винаги съм гледала чувствата. Ако не обичам мъжа и той не е единствения, който желая в момента, въобще не стигам до интимност с него. Не съм като онези кучки дето само се чудят кого да излашкат. Винаги съм им се чудела. Аз просто се отдавам само на един изцяло и всичко останало е без значение.
Например тази сутрин в осем ми се обади първата ми голяма любов. "Ела да те прослушам в офиса ми". Отидох, естествено, той ми е първата голяма любов. Така страстно се любихме. Не си и помислих за друг мъж. Нали вече ви казах, моногамна съм. Имахме такава луда история. Невероятни спомени. Винаги е бил до мен, когато съм имала нужда. Както сега. Толкова го желаех. Подпря ме на парното с гръб и ми доказа колко много означаваме един за друг. Върха си беше, какво да ви разправям.
Прибрах се взех си душ, и тъкмо да седна на компютъра да початя, получавам смс: "Долу в барчето под вас съм". Втората ми голяма любов. Не слязох в барчето, ами му пуснах смс: "Ами качвай се де". Толкова рядко го виждах, не живее в града ни вече идва от време на време. Нахлу като невиждал жена. Направихме го прави до стената. Беше невиждан секс. Моногамен. Изгоних го бързо обаче. Съпругът ми си идваше понякога да обядва, а наближаваше 12.00 часа.
Поизмих се и тъкмо влязо в ритъма на ежедневието мъжа ми влезе. "Мила, толкова малко време оставаме сами". Аз тъкмо правех салатата. Много обичам мъжа си. Той е третата ми голяма любов. Имаме деца. Грижи се за мен. Когато съм с него не помислям за друг. Съвсем отгкровено ви го казвам. Рядко има като нас, хармонични двойки. Хвана ръката ми и ме завлече в спалнята ни, нашата свещена любовна обител. С него секса продължи повече от час. Обичахме да пробваме от всичко. Прекрасен любовник е. Ако искате вярвайте. Откакто съм омъжена за него, не съм се омъжвала за друг. Нали ви казах, моногамна съм.
Изпратих го каталясала. За днес ми стигаше. Просто и да си моногамен никак не е лесно, не е за всеки, да знаете.
И тъкмо да си легна да почивам, телефона звъни. Викам си няма да го вдигна. Но беше доста упорито. Вдигнах накрая. Последната ми голяма любов. Бях забравила, че онзи ден се бяхме уговорили да се видим днес. Бях луда по него. На такъв мъж никоя жена не би отказала. Просто сърцето ми преливаше от обич и страст към него. Веднага забравих всичко останало и хукнах към тях. Влязох рошава и запъхтяна. Започна ме в движение от антрето. Не ме съблече, само ми събу панталоните донякъде. Той харесваше така, недосъблечена жена. Казваше: "Все едно не си изцяло моя". А аз бях изцяло негова. Само негова. Поне докато бях тук с него. "Обичам те", повтарях и не лъжех. Обичах го.
Нали ви казвам, аз съм моногамна. Серийно монагамна. Обичам само мъжа, с когото съм в момента и нямам нужда от друг... | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
Zmo
Кисел опозиционер

|
Пуснато на:
Чет 11 Яну 2007 15:18:04 |
 |
|
| |
 |
Sharky
Brotherhood member

Местожителство: Fallout Vault BG's Country Side HQ - Sliven
|
Пуснато на:
Съб 13 Яну 2007 13:21:34 |
 |
 | |  |  |
http://www.shoutfile.com/v/gSfSsCpR/Why_People_Believe_Americans_Are_S tupid
Защо хората вярват , че Американците са тъпи... English
Гледайте го ще ви убие
Някои от бисерите :
Фидел Кастро е певец , Тони Блеър е актьор !
Триъгълника има 1;4;няма страни
Дърважа с Ю ... (USA) ... лесно ама ...
Юта е държава.
Паричната единица на Великобритания е British money & Elizabet Dolars
Дава им се фалшив Атлас , където има остров(Може и Австралия да е ... не видях добре ) ,с името Иран/Корея/Франция и всички го посочват ,като правилно
Руснаците са първите на ,стъпили на Луната
Вече всички сме с 1 бъбрек
3 Световни войни
Star Wars е по действителен случай
Повечето Американци подкрепят президента си във война срещу измислената държава Каргистан
Трябва да се гледа | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
diabolic
Наблюдател (Overseer)

|
Пуснато на:
Чет 18 Яну 2007 21:05:58 |
 |
|
| |
 |
istrebitel
Кандидат за жител на пустинята
|
Пуснато на:
Съб 20 Яну 2007 12:59:57 |
 |
 | |  |  |
Самота /весела миниатюра/
Плача. Кумшийката вика:
-Що плачиш?
-Щот съм самотна - викам.
-Върви у НЕТА. Там ша намериш мъж. Ем са ентелегентни, ем разбират ут секс.
Отивам. Аресва ма идин младеж. И са почва идин ентелегентен диалог:
- Секс?
- Чакай, душата.
- Ква душа? Давай краката.
- Не, първо душата – инатя са аз.
- Чи къдей тя?
- В сърцето – отговарям.
- Аку съ напъна, можи и да я стигна. Ама утпред, или утзад? | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
diabolic
Наблюдател (Overseer)

|
Пуснато на:
Вто 23 Яну 2007 21:15:26 |
 |
 | |  |  |
Мъжът открил оръжието и изобретил ловa, жената открила лова и изобретила кожите.
Мъжът открил цветовете и изобретил боите, жената открила боите и изобретила гримовете.
Мъжът открил думите и изобретил разговора, жената открила разговора и изобретила клюките.
Мъжът открил хазарта и изобретил картите, жената открила картите и изобретила врачуването.
Мъжът открил земеделието и изобретил храната, жената открила храната и изобретила диетите.
Мъжът открил приятелството и изобретил любовта, жената открила любовта и изобретила брака.
Мъжът открил жената и изобретил секса, жената открила секса и изобретила мигрената.
Мъжът открил търговията и изобретил парите, жената открила парите и така прецакала всичко...
Вицът е тук благодарение на мързела на Ахтикопеле... получавам ги по Скайпа, за да ги поствам.... | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
diabolic
Наблюдател (Overseer)

|
Пуснато на:
Сря 24 Яну 2007 20:27:11 |
 |
|
| |
 |
TheDarkOne
Brotherhood Scribe

Местожителство: Пловдив дъ майна таун.
|
Пуснато на:
Чет 25 Яну 2007 21:58:12 |
 |
 | |  |  |
Тц, тц. Какво ли щеше да бъде, ако фирмата се казваше "Burn Computers"? | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
Zmo
Кисел опозиционер

|
Пуснато на:
Чет 25 Яну 2007 22:42:25 |
 |
 | |  |  |
| diabolic написа: |
Нямам думи за коментар на това - вижте сами...
...
Лично съм направил снимката и гарантирам, че е автентична! |
Просто съм се убедил, че има невероятно смотан народ. Какви ли не щуротии съм чел по нета. | |  | |  |
|
|
|
| |
 |
diabolic
Наблюдател (Overseer)

|
Пуснато на:
Пет 26 Яну 2007 22:51:40 |
 |
|
| |
 |
|
|
LAT to CYR
Всички права запазени. При използване на информация от сайта е задължително позоваването на Fallout Vault BG и добавяне на линка му! Сайтът е оптимизиран за Opera и Firefox с разрешаваща способност 1024 х 768 пиксела.
This is a private site. Some materials are accessible only for registered users.
Copyright © Fallout Vault BG 15 May 2005
Author: Ivaylo Dimov /diabolic.bg/